Am uitat parola

Formular de retur

Retur produse

Pentru a returna produse din orice motiv bine intemeiat, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  • 1. Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele
  • 2. Completeaza formularul de retur cu atentie, incluzand toate rubricile, mentionand in rubrica observatii daca se doreste schimbarea produsului cu un altul (si specificarea acestuia inclusiv masura, culoare si alte atribute daca este cazul) sau returnarea banilor.
  • Pentru retur bani in rubrica mentiuni va rugam sa treceti un nume si un cont bancar asociat in care sa va fie virata suma. CONFORM TERMENI SI CONDITII ACCEPTATE DE DVS LA EXECUTAREA COMENZII, BANII VA VOR FI VIRATI IN MAXIM 14 ZILE DE LA PRIMIREA COLETULUI RETURNAT
  • Formularele completate incorect/incomplet nu vor fi luate in considerare.
  • Produsele trebuie returnate in exact aceleasi conditii in care au fost primite, incluzand toate etichetele si ambalajele acolo unde este cazul. Nu se accepta retur pentru produsele care au lipsa etichete sau ambalaje 
  • 3. Te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs si cu plata transportului la dvs, la adresa Sos Viilor 64, sector 5 Bucuresti, Magazin Motodiscount.
  • 4. Coletele care contin ramburs sau taxa de transport nu vor fi receptionate, aceste colete se vor intoarce la expeditor.
  • 5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri

DE RETINUT!

Produsele comandate online sau telefonic care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie).

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, etichete lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. 

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Pentru produsele achizitionate cu plata in rate fara dobanda la sediul nostru se percepe un comision de 3.5%. Pentru produsele achizitionate plata cu cardul la sediul nostru se percepe un comision de 1%.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier sau GLS in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Modificarea datelor de facturare de pe persoana fizica pe persoana juridica se poate solicita in termen de maxim 48 h de la intrarea in posesie a produselor. Termenul de solutionare este de pana la 30 zile lucratoare. Se pot modifica doar facturile care au chitanta eliberata de catre firma de curierat pe persoana juridica. Facturile eliberate la sediu nu se modifica

Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa: conta.motodiscount@gmail.com

Nume
Nr. factura
Email
Telefon
Produsul
Cantitate
Data livrarii produsului
Motiv retur
Observatii (alt motiv)
Aici poti atasa
Creare magazin online
Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare pe acest site, îţi exprimi acordul asupra utilizării cookie-urilor.