Am uitat parola
Categorii
 • Noutăți
 • ACCESORII MOTO
  •  
 • ECHIPAMENT MOTO
  •  
 • ULEI SI INTRETINERE
  •  
 • CAUTARE DUPA VEHICUL
  •  
MOTOOUTLET

BRANDURI

-------------------------------------------

CASTI AGV

-------------------------------------------

CASTI AIROH

-------------------------------------------

-------------------------------------------

-------------------------------------------

-------------------------------------------

-------------------------------------------

-------------------------------------------

-------------------------------------------

-------------------------------------------

ECHIPAMENT IXS

-------------------------------------------

-------------------------------------------

ECHIPAMENT CROSS MOOSE RACING

-------------------------------------------

ULEIURI MOTUL

-------------------------------------------

-------------------------------------------

-------------------------------------------

-------------------------------------------

ECHIPAMENT ROAD

-------------------------------------------

CASTI SCORPION

-------------------------------------------

-------------------------------------------

-------------------------------------------

-------------------------------------------

Plată cu cardul
Newsletter
TOP produse
Ofertă de produse
Număr vizitatori
0
2
5
7
9
7
8
Parteneri

Condiții de cumpărare

Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC MOTODISCOUNT.RO SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei SC MOTODISCOUNT.RO SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

In nici o imprejurare, MOTODISCOUNT.RO nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, nici MOTODISCOUNT.RO nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar MOTODISCOUNT.RO nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de SC MOTODISCOUNT.RO SRL, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la motodiscount.ro@gmail.com astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Conditii contractuale

Prin folosirea produselor oferite prin intermediul acestui website motodiscount.ro, acceptati fara niciun fel de limitare conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si motodiscount.ro. Daca nu doriti sa fiti angajati in respectarea acestor conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul acestui website.


Incheiat intre:

FURNIZOR


SC MOTODISCOUNT.RO SRL  
Reg com: J23/2728/2013
CUI: RO32216828
Sediul social: STR AMURGULUI NR 59G AP1, POPESTI-LEORDENI, ILFOV
BANCA ING   - SOS. OLTENITEI
IBAN ROL: RO17INGB0000999904714320

BENEFICIAR


Sunteti beneficiar prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului si a conditiilor contractuale.

Durata contractului la comenzi online!


1. Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre motodiscount.ro a comenzii lansate de Consumator.
2. Confirmarea comenzii de catre motodiscount.ro se va face prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre Consumator.

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.


2. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Consumatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.


3. motodiscount.ro va rambursa sumele plătite de consumator pentru livrarea produselor fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 de zile de la data denunţării contractului de către consumator.

Obligatiile motodiscount.ro

1.Să livreze produsele în ambalajele originale ale producătorului, sigilate si fara deteriorari.
2. Sa livreze produsele comandate de Consumator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii;
3.Sa returneze sumele platite de Consumator in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;
4.Sa  informeze Consumatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.
5.In situatia in care Consumatorul denunta contractul in baza prevederilor, renuntand la comanda sa, motodiscount.ro  este obligat sa nu mai livreze produsele .
6. Consumatorul poate sa-si prezinte reclamatiile pe Soseaua Viilor nr64 sau pe adresa de mail conta.motodiscount@gmail.com 

Prevederi finale

1. Contractul are la baza prevederilor Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003
2. Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.

Retur produse

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

 • 1. Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele
 • 2. Completeaza formularul de retur si astepta sa fii contactat de colegii nostri
 • 3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs la adresa indicata de colegii nostri in raspuns.
 • 4. Trimite-ne numarul de AWB si firma de curierat cu care ai trimis produsele aici. Coletele cele de care nu am fost instiintati ca au fost trimise si cele cu cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu vor fi receptionate!
 • 5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri

DE RETINUT!

Produsele comandate online sau telefonic care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie).

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. 

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Pentru produsele achizitionate cu plata in rate fara dobanda la sediul nostru se percepe un comision de 3.5%. Pentru produsele achizitionate plata cu cardul la sediul nostru se percepe un comision de 1%.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier sau GLS in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Modificarea datelor de facturare de pe persoana fizica pe persoana juridica se poate solicita in termen de maxim 48 h de la intrarea in posesie a produselor. Termenul de solutionare este de pana la 30 zile lucratoare. Se pot modifica doar facturile care au chitanta eliberata de catre firma de curierat pe persoana juridica. Facturile eliberate la sediu nu se modifica

Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa: conta.motodiscount@gmail.com

INFO CONSUMATOR

Telefon gratuit din reteaua ROMTELECOM

INFO CONSUMATOR, PROTECTIA CONSUMATORILOR

Link ANPC

0800.080.999

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga.

Creare magazin online
Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare pe acest site, îţi exprimi acordul asupra utilizării cookie-urilor.