DISCOUNT -10% COD: MOTODISC

RIDE HARD, SHOP EASY

Căutare dupa vehicul

Condiții de cumpărare

Termeni și condiții
Politica de confidentialitate
Termeni și condiții
TERMENI SI CONDITII PRIVIND CONTRACTELE INCHEIATE LA DISTANTA

Inainte de a efectua comenzi pe acest site te rugam citeste  Termeni si Conditiile de mai jos. Termenii si conditiile din cadrul acestui website sunt in conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor (persoane fizice) în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, conform OG 21/1992 privind protectia consumatorilor si cf Legii 449/2003 privind garantiile si drepturile asociate acestora. Prezentele acte normative nu se aplica persoanelor juridice.

 

Un contract de vânzare la distanta reprezinta orice contract încheiat între profesionist şi consumator fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul (confirmarea acceptării comenzii de catre profesionist), în temeiul căruia profesionistul se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul se angajează să plătească preţul acestora. Comenzile efectuate pe site online vor trebui  confirmate de aceea va rugam lasati datele corecte. in cazul in care produsele comandate ajung la dumneavoastra in stare deteriorata va rugam nu acceptati livrarea si contactati-ne telefonic la fata locului. In colet veti gasi factura produselor, certificatul de garantie, manualul si orice alt accesoriu inclus in pret.

Termene

Toate termenele incluse în termeni si conditii se interpretează drept termene exprimate în zile calendaristice. Dacă un termen exprimat în zile se calculează din momentul în care intervine un eveniment sau se realizează un act, ziua în cursul căreia a avut loc acest eveniment sau se realizează acest act nu se ia în seamă la calculul termenului. În cazul în care ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, societatea noastra prelungeşte termenul în mod corespunzător.

Preturi

Pe site, vei gasi informatii clare despre pret si disponibilitate in stoc. Preturile afisate pe site aferente produselor, sunt preturile finale cu TVA inclus. Suma finala pe care trebuie sa o platati dvs este pretul final cu TVA inclus.

Conditii de livrare

Vom livra produsele transferând posesia fizică sau controlul asupra produselor către dvs, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz in termenii mentionati la sectiunea “Termeni de livrare” conveniti de ambele parti SAU, în decurs de cel mult 30 de zile de la încheierea contractului ( cf. OG 34/2014). In cazul în care nu ne indeplinim obligatia de a livra produsele la data mentionata in sectiunea “Termeni si Conditii” sau în termenul de maxim 30 zile, dvs aveti dreptul de a solicita efectuarea livrarii într-un termen suplimentar, corespunzător circumstanţelor. În cazul în care nu vom livra produsele în termenul suplimentar respectiv, aveti dreptul, după caz, la rezilierea contractului. La rezilierea contractului, societatea noastra va rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului cu dvs şi în decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia de terminare a contractului.

Dreptul de retragere

Dvs beneficiati de o perioada de 14 zile pentru a va retrage dintr-un contract la distanta, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele direct legate de returnarea produselor. Perioada de retragere expira in termen de 14 zile din ziua in care dvs sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de catre dvs, intra in posesia fizica a produselor sau ziua in care dvs sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de dvs, intra in posesia fizica a ultimului produs /ultimei piese (in cazul in care dvs comandati printr-o singura comanda produse multiple/piese care vor fi livrate separat)

Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Inainte de expirarea perioadei de retragere (14 zile), sunteti obligati sa ne informati cu privire la decizia dvs de retragere din contract.

In acest scop, aveti la dispozitie FORMULAR DE RETUR mentionat, iar noi va vom comunica fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere.

Obligatiile dvs in cazul retragerii

Dvs sunteti obligat sa returnati produsele catre societatea noastra (sau unei persoane autorizate de catre societatea noastra sa receptioneze produsele), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia dvs de retragere din contract, prin transmiterea formularului de retragere sau prin orice declaratie neechivoca mentionata la sectiunea “Exercitarea dreptului de retragere”. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de dvs inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile. Dvs suportati doar costurile directe legate de returnarea produselor. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

 

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Diminuarea valorii produsului (dupa caz)

Dvs sunteti responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Societatea noastra va face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor care nu va fi descurajanta pentru dvs astfel incat sa va impiedicam exercitarea dreptului de retragere. Dvs aveti posibilitatea determinarii caracteristicilor si functionarii produselor comercializate pe acest site in conditii optime, fara a avaria produsul achizitionat.

Daca produsul este utilizat, sau utilizat necorespunzator, avariat si returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si NOU, va vom reexpedia produsul, pe cheltuiala dvs.

Obligatiile noastre in cazul retragerii

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări

Cu exceptia cazului in care recuperam noi produsele, avem posibilitatea legala de a amana rambursarea platii pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea dvs conform careia ati trimis produsele catre noi, fiind valabilă data cea mai apropiată

Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare

Costuri suportate de catre cumparator:

Veti asigura costurile de retur si transport curier in cazul in care renuntati la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului.

Veti suporta costurile de transport in cazul in care doriti un produs la schimb, fata de ce fost trimis initial. 

 

Costuri suportate de catre noi (vanzator):

Asiguram costurile de transport (retur) in cazul in care produsul nu este conform cu specificatiile din oferta de pe site, a produsului ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda dvs sau a produsului nefunctional sau a coletelor ce prezinta deteriorari la receptie.

Transferarea riscului

Livrarea produselor catre dvs cade in responsabilitatea noastra. În cazul contractelor în care societatea noastra livrează produsele către dvs (inclusiv prin intermediul unui societati de curierat), riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat abia în momentul în care dvs sau o parte terţă desemnată de dvs, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul va este transferat in cazul exercitarii dreptului de retragere din contract, în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către dvs să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către societatea noastra, fără a aduce atingere drepturilor dvs faţă de transportator.

Garantii

Toate produsele vandute pe pe acest site, sunt produse noi, insotite de acte fiscale si se incadreaza in cerintele privind garantiile. Durata medie de utilizare a produselor este in functie de tipul produsului si producator si este mentionata in certificatul de garantie. In cazul nefericit al problemelor de service, iti stam la dispozitie cu servicii de reparatie pentru produsele tale, atat pe durata garantiei, cat si post garantie.

 

Conform OUG 21/1992 (rep) si Legii 449/2003 modificata, ne obligam sa asiguram o garantie legala de conformitate de 2 ani de la data receptiei produsului, cu exceptia cazurilor in care durata medie de utilizare a produsului este mai mica de 2 ani). In cazul solicitarii garantiei, vom interveni in termen de 15 zile calendaristice de la data la care am fost notificati, aducand la conformitate produsul in primul rand prin reparare utilizand doar piese noi, apoi prin inlocuire sau rezolutiunea contractului daca nu este disproportionata, daca celelelte masuri reparatorii nu au putut fi realizate, in fiecare caz fara plata. Garantia este prelungita cu perioada de timp ce produsul a stationat in service pentru reparatii. Dvs in calitate de consumator trebuie sa ne informati despre lipsa de conformitate în termen de două luni de la data la care ati constatat-o. Până la proba contrară, lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezumă că a existat la momentul livrării acestuia, cu excepţia cazurilor în care prezumţia este incompatibilă cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.

 

Piesele achizitionate care nu au fost montate intr-un service autorizat pierd dreptul de retur si garantia.

In cazul in care o piesa nu se potriveste este necesar o nota de constatare de la service autorizat.

FORMULAR DE RETUR
Politica de confidentialitate
Securitatea Datelor Personale

Denumirea operatorului de date cu caracter personal: SC MOTODISCOUNT SRL cu sediul STR. VASILE GOLDIS NR.103 COMUNA BERCENI, CUI RO32216828 / J23/2728/2013 www.motodiscount.ro

 

 

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Prezenta politica este in conformitate cu cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date si Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE

 

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru societatea noastra , ale caror date sunt specificate in sectiunea de contact, si ne dorim ca dumneavoastră să fiţi informat corespunzător cu privire la modul şi scopurile în care prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.

 

Scopul acestei Politici de Securitate a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (denumită în continuare „Politica de Securitate”) este de a stabili măsurile tehnice şi organizatorice adecvate și responsabilitățile angajaților Societatea noastra cu atribuții de prelucrare a datelor cu caracter personal și/sau, după caz, ale persoanelor împuternicite de Societatea noastra, pentru îndeplinirea obligaţiilor referitoare la garantarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţa intimă, familială şi privată, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

În cazul în care constataţi orice erori intervenite în furnizarea datelor cu caracter personal care vă privesc, vă rugăm să ne informaţi în cel mai scurt timp posibil, folosind oricare dintre mijloacele indicate în secţiunea 7 din prezenta Politică de Securitate.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

 

1.  Principiile prelucrării datelor cu caracter personal

1.1.  Datele cu caracter personal sunt prelucrate de Societatea noastra cu bună-credință și în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

1.2.  Datele cu caracter personal sunt colectate de Societatea noastra în scopuri bine determinate, explicite și legitime, iar prelucrarea ulterioară nu va fi incompatibilă cu aceste scopuri.

1.3.  Datele cu caracter personal sunt adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate și ulterior prelucrate.

1.4.  Datele cu caracter personal nu se stochează de Societatea noastra pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate.

1.5.  Societatea noastra a luat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii, accesului neautorizat sau oricărei alte forme de prelucrare ilegală, precum și cu privire la ștergerea sau rectificarea datelor inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate și pentru care vor fi ulterior prelucrate.

 

2.  Categoriile de date și scopul utilizării datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal la care se face referire în prezenta Politică de Securitate includ elemente de identificare, dupa caz, de tipul nume şi prenume, numele şi prenumele reprezentanţilor legali, sex, data şi locul naşterii, vârstă, cetăţenie, telefon/ fax, adresa de domiciliu/ reşedinţă, adresă de e-mail, cod numeric personal, seria şi numărul actului de identitate/ paşaportului, date bancare sau alte asemenea, care servesc la identificarea dumneavoastră sau a persoanelor care vă reprezintă ori pe care le reprezentaţi.

 

3.  Reguli generale

3.1.  Prezenta Politică de Securitate stabilește măsuri tehnice şi organizatorice implementate de Societatea noastra, pentru îndeplinirea obligaţiilor referitoare la confidențialitatea și securitatea prelucrărilor efectuate în cadrul activităţii sale. Prin cerinţe minime de securitate este avut în vedere un complex de măsuri tehnice, informatice, organizatorice, logistice şi proceduri prin care se asigură un nivel minim de securitate al prelucrărilor, conform art. 20 din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date („Legea nr. 677/2001”) şi în conformitate cu cerinţele minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, aprobate prin Ordinul nr. 52/2002 emis de Avocatul Poporului („Ordinul nr. 52/2002”).

3.2.  Societatea noastra a adoptat măsuri tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii, accesului neautorizat sau oricărei alte forme de prelucrare ilegală..

3.3.  Pentru îndeplinirea prevederilor legale aferente şi în vederea satisfacerii cerinţelor păstrării în siguranţă a datelor şi informaţiilor, Societatea noastra a elaborat şi implementat măsuri organizatorice şi tehnice orientate pe anumite direcţii de acţiune

Identificarea şi autentificarea utilizatorului;

Tipul de acces;

Colectarea datelor;

Execuţia copiilor de siguranţă;

Computerele şi terminalele de acces;

Fişierele de acces;

Instruirea personalului;

Sistemele de telecomunicații;

Folosirea computerelor;

Imprimarea datelor.

 

4. Scopul prelucrarii si destinatarii datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre societatea noastra pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si realizarea de rapoarte statistice.

 

Societatea noastra va colecta, utiliza, prelucra și furniza datele personale oferite de dumneavoastră în scopuri precum reclamă, marketing și publicitate, statistică, pentru emiterea oricăror documente financiar-contabile, încheierea de contracte, livrarea produselor, ori alte acte necesare în activitatea Societatea noastra. Datele personale sunt destinate utilizării de către Societatea noastra și sunt colectate prin persoane desemnate în acest sens.

 

O parte din aceste date pot fi comunicate către parteneri contractuali ai Societatii noastre (ex: firme de curier, firma de contabilitate, etc). Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate sunt strict confidentiale. Societatea noastra se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze exclusiv in vederea derularii relatiei comerciale dintre parti. Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor de către Societatea noastra se vor face doar cu acordul explicit al părinților sau al altor reprezentanți legali.

 

5.  Drepturile persoanelor a căror date personale sunt colectate și/sau prelucrate

Conform Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului 679 din 27 aprilie 2016 , beneficiaţi de următoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc:

5.1.  Dreptul de informare

Aveţi dreptul de a obţine de la Societatea noastra, conform art. 12 al Legii nr. 677/2001 cel puțin următoarele informații, cu excepția cazului în care sunteţi deja în posesia  informațiilor respective:

a)  identitatea operatorului și a reprezentantului acestuia, daca este cazul;

b)  scopul in care se face prelucrarea datelor;

c)  informații suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie și consecințele refuzului de a le furniza; existența drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizata, în special a dreptului de acces, de intervenție asupra datelor și de opoziție, precum și condițiile în care pot fi exercitate;

d)  orice alte informații a căror furnizare este impusă prin dispoziție a autorității de supraveghere, ținând seama de specificul prelucrării.

5.2.  Dreptul de acces la date

Aveţi, de asemenea, dreptul de a obține de la Societatea noastra, conform art. 13 al Legii nr. 677/2001, la cerere și in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care vă privesc sunt sau nu sunt prelucrate de Societatea noastra.

5.3  Dreptul de intervenție asupra datelor

Totodată, aveţi dreptul de a obține de la operator, conform art. 14 al Legii nr. 677/2001, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte.

5.4  Dreptul de opoziție

În plus, aveţi dreptul de a se opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc de către Societatea noastra, conform art. 15 al Legii nr. 677/2001.

5.5  Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Un alt drept de care beneficiaţi este dreptul conform art. 17 al Legii nr. 677/2001 de a cere şi de a obţine retragerea/ anularea/ reevaluarea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa dumneavoastră, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii dumneavoastră, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte.

5.6  Dreptul de a vă adresa justiției

În acelaşi timp, aveţi, conform art. 18 al Legii nr. 677/2001 dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care v-au fost încălcate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată si semnată, transmisă prin utilizarea datelor de contact indicate la secțiunea 7 din prezenta Politică de Securitate.

 

6.  Dezvăluirea datelor cu caracter personal către terți

Datele colectate sunt dezvăluite către terți numai în cazul în care Societatea noastra este ținuță de o obligație legală în acest sens. Orice dezvăluire către terți în alte condiții a datelor cu caracter personal va fi făcută numai cu acordul dumneavoastră expres, exprimat în prealabil.

 

7.  Contact

Pentru solicitări sau întrebări cu privire la prezenta Politică de Securitate, vă rugăm să vă adresați Societatea noastra, la datele de contact mentionate pe site


8.      Dispoziții finale

Acest document se completează cu întreg setul de proceduri de securitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal aprobat de conducerea Societatea noastra, inclusiv Politica de securitate IT a Societatea noastra.